EFIKASAN KOMPLEKS PROTIV BOLESTI KOSTIJU I ZGLOBOVA

KOMPLETNO ODLAGANJE BOLESTI ZGLOBOVA
JEDAN TRETMAN

 • Obnavlja tkivo kostiju i hrskavice
 • Odmah
  oslobađa bola
 • Zaustavlja upalni
  Proces
 • Oslobađa bol i otok u zglobovima
 • Eliminise
  Infekciju
Ostavite Porudzbinu
7200 RSD
3600 RSD
Samo danas

PROTIV KOJIH BOLESTI SE BORI АРТРОЗДРАВ?

АРТРОЗДРАВ — je jedinstven kompleks protiv bolesti zglobova, н koji nema analogije na Srpskom tržištu.

Razlog za to je poseban sastav sa glavnim aktivnim sastojkom - hondroitinom. Vrednost hondroitina je posledica svojstva suzbijanja enzima koji se pojavljuju u zglobovima tokom povreda, bolesti muskuloskeletnog sistema, uništavanja hrskavice. Prijem hondroitina pomaže u ubrzavanju regeneracije koštanog i hrskavičnog tkiva, poboljšava stanje kod degenerativno-distrofičnih bolesti, povećava pokretljivost zglobova.

Kompletan tretman sa АРТРОЗДРАВom pomaze
da se resite problema KAO ŠTO SU:

Artritis
i artrozu

Sinovitis

Osteohondroza
i osteoporozu

Bursitis

ZAŠTO JE TRETMAN NEOPHODAN?

Najveća greška u lečenju bolesti zglobova - je upotreba isključivo beskorisnih lekova protiv bolova. Mast, gelovi, tablete itd. mogu ublažiti ili čak potpuno eliminisati bol tako što će "zamrznuti" nervne završetke. Ova metoda lečenja dovodi do tužnih posledica, s obzirom da je organizam javljao o problemu - bol - prigušen, a upalni proces se nastavlja. Zato je tretmanski pristup izuzetno važan.

TRETMAN ZA REGULISANJE PROBLEMA ZGLOBOVA

 • To je prirodni anestetik
 • Momentalno oslobađa bol
 • Promoviše regeneraciju kostiju
 • Obnavlja funkciju hrskavice tkiva

POSLEDICE I RIZICI

Ako se zglobovi ne tretiraju blagovremeno ili nepravilno tretiraju,
posledice su neizbežne!

Deformitet kostiju

Nepodnošljiv bol

Paraliza

Potpuni gubitak kapaciteta

KOJA BOLEST TI KVARI ŽIVOT?

BOLEST SIMPTOME POSLEDICE
Artritis i artroza Bol tokom kretanja i brzo umaranje. Poremecaj motorike. Pojava mamuza i struktura nalik cistu. Deformacija zgloba. Potpuna nepokretnost.
Osteohondroza i osteoporoza Periodična utrnulost prstiju . Bol u leđima i kičmi. Bol u srcu i rebrima. Protruzija i hernijacija diska u vratnom. Vaskularni poremecaj.
Bursitis Jak otok u predelu oštećenog zgloba. Narušavanje pokretljivosti zgloba ili potpuna nepokretnost udova. Bolni osećaji na palpaciju. Crvenilo kože sa nejasnim granicama u predelu tumora. Gnojno oštećenje tkiva. Trovanje krvi. Pojava fistula. Potpuni gubitak motoričke sposobnosti zgloba.
Sinovitis Ukočenost pokreta. Bol na palpaciju. Oštećenje velikih zglobova. Intenzivna nelagodnost i otok u pogođenom području. Trovanje krvi. Paraliza.

KORISTITE
АРТРОЗДРАВ TRI PUTA DNEVNO PO 30 DANA – I ZABORAVITE NA BOLEST ZAUVEK

PORUDŽBINE

АРТРОЗДРАВ — JE:

 • Složena eliminacija bolesti
 • Terapeutsko dejstvo na zahvaćena tkiva
 • Trenutno olakšanje bola
 • Direktan efekat na izvor bola
 • Regeneracija oštećenih tkiva
 • Prevencija bolesti zglobova i kostiju

U nedostatku pravilnog lečenja, oboleli zglobovi daju teške komplikacije celom telu. Kako biste izbegli nepopravljive posledice u vidu delimične ili potpune paralize, počnite sa lečenjem što pre!

NEZAVISNA ISTRAŽIVANJA

U 2018. godini sprovedene su studije u kojima je učestvovalo 1700 volontera sa različitim stepenom zanemarivanja bolesti zglobova. Prema uslovima, subjekti su koristili АРТРОЗДРАВ tri puta dnevno prvih 30 dana. Usledio je 30-dnevni odmor i, ako je potrebno, ponavljanje tretmana . Na kraju eksperimenta, statistika je sastavljena na osnovu dobijenih podataka.

 • 97% učesnika je iskusilo olakšanje od trenutnog bola
 • 84% ispitanika je pobedilo bolest u jednom tretmanu
 • 66% se vratilo aktivnom životu nedelju dana nakon završetka tretmana
 • 81% je ukazalo na opšte poboljšanje u dobroći i nalet snage

KOMENTAR HIRURGA:

Po pravilu, prilazi mi se u fazi bolesti kada su potrebne hitne mere. Pre nego što bolest pretvori život u beskrajne muke, pacijenti se spasavaju improvizovanim sredstvima sumnjive efikasnosti.

Važno je razumeti dve stvari: 1) Što ranije počnete sa lečenjem, rezultat će biti efikasniji, 2) bolesti zglobova treba lečiti u tretmanu, jer je glavni uzrok bolesti oštećenje unutrašnjih područja. Vodeću ulogu u lečenju zglobova igraju lekovi koji prodiru duboko u tkiva. Dok je većina lekova stvorena da se oslobodi grča i oslobodi bola.

Za lečenje bolesti zglobova racionalno je odabrati kvalitetno rešenje. Najefikasniji u borbi protiv bolesti zglobova u medicini zasnovanoj na dokazima danas je АРТРОЗДРАВ. Iz iskustva ću reći da je 90% pacijenata potpuno izlečeno u samo jednom kursu upotrebe. Za mene, kao doktora, ovo je visok pokazatelj, tako da savetujem svojim pacijentima samo Артроздрав.

Milan Paunovic

Traumatolog, hirurg Odeljenja za artikularnu hirurgiju i artroskopiju

KAKO KORISTITI АРТРОЗДРАВ

Uzimaj 1 kapsulu tri puta dnevno

Popiti pre ili posle obroka sa casom vode

Kompletan tretman prijema je 30 dana

SASTAV АРТРОЗДРАВA

Chondroitin

Ubrzava regeneraciju koštanog i hrskavog tkiva, poboljšava stanje kod degenerativno-distrofičnih bolesti. Povećava pokretljivost zglobova u osteoartritisu.

Glukozamin

Stimuliše proizvodnju matrice hrskavice, sprečava metaboličko uništavanje hrskavice. Ima antiinflamatorna i analgetička svojstva. Povećava pokretljivost zglobova.

Hrskavica Ajkule

Oslobađa otok, omekšava znake zapaljenja, ubrzava obnavljanje oštećenih tkiva. Jača i obnavlja zidove krvnih sudova, poboljšava pristup krvi oštećenim tkivima.

Ukočenost u kretanju, periodični oštar bol, upalni procesi... Oboleli zglobovi truju ne samo vaše telo, već i ceo život u celini.

POČNITE KORISCENJE DANAS DA BISTE SE SUTRA OSEĆALI APSOLUTNO ZDRAVO!

ZAPOČNITE KORISCENJE

NEKE OD 7.588 PREGLEDA:

Sinisa Mirkovic 46 godina logističar

Prijepolje

Dve godine me je boleo lakat, nije bilo vremena da dođem do lekara. Mastima je nekako prekinuta, činilo se da je postalo lakše, a onda se naglo pojavila čvoruga na laktu, kao kod burzitisa. Uplašen - strah! Zahvaljujuci mojoj zeni, insistirao sam da budem tretiran kako treba, Doneo sam АРТРОЗДРАВ . U roku od nekoliko dana, otok je nestao, bol je potpuno prestao. Konačno se osećam kao punopravni čovek!

Milica PAvlovic 39 godina preduzetnica

Novi Sad

Našli su mi cistu ispod mog kolena, doktor je rekao da ne može ništa da uradi, nije mogao da je dobije. Išla sam kod drugog doktora, preporucio mi АРТРОЗДРАВ triputa dnevno da uzmem kapsulu. Nekako je odmah postalo lakše, za tri nedelje bol je potpuno nestao. Šest meseci kasnije, ispostavilo se da se cista čudesno rešila!

Ana Milic 54 godina domaćica

Ivanjica

Slomila sam nogu i bila u bolnici veoma dugo na stakama, doktor je rekao da ću hodati, ali da ću morati da se naviknem na periodične bolove. Istina, bilo je nepodnošljivo izdržati svaki korak kao test. Da bih povratila tkivo, počela sam da koristim Артроздрав , tako da mi je bilo lakše da hodam. Bol se odmah smanjio. Nadam se da cu uskoro poceti slobodno da hodam.

Nenad Andric 27 godina

Beograd

Kičma me je bolela, nisam joj pridavao veliki značaj dok se nisam savio - toliko da nisam mogao da se ispravim. Počeo sam hitnu terapiju sa АРТРОЗДРАВ : uzimao sam samo tri puta dnevno . Za nedelju dana sam se vratio normalnom ћivotu!

RODNI KOMPLEKS PROTIV BOLESTI KOSTIJU I ZGLOBOVA

КSLOŽENO LEČENJE ZGLOBOVA ZA 10 DANA

ISKUSITE ŽIVOT NA NOV NAČIN BEZ BOLA I NELAGODNOSTI

 • Obnavlja tkivo kostiju i hrskavice
 • Odmah
  oslobađa bola
 • Zaustavlja upalu
  Proces
 • оOslobađa bol i otok u zglobovima
 • Eliminise
  Infekcije
Ostavite Porudzbinu
7200 RSD
3600 RSD
Samo danas